7 gjërat më të mira për çifte në Dubai

Nga përvojat shumë të ndryshme që ofron Dubai, këtu janë disa nga gjërat që mund të bëni me partnerin tuaj në Dubai për të krijuar kujtime të pa harrueshme.

1. Udhëtim me balona

Shëtitja me balona është një nga gjërat më romantike për të bërë në Dubai për çifte. Në Dubai ka udhëtime të ndryshme me balona në shkretëtirë. Shumica e tyre përfshijnë mëngjes dhe një shfaqje me skifter të pamjes përreth. Veçanërisht romantike është të shikosh diellin që lind mbi shkretëtirë, dhe devetë dhe gazelat që galopojnë në horizont. Ju mund të dalloni edhe skifterë që fluturojnë lart në qiellin e Dubait.

2. Piknik

Toka që dikur ishte djerrë, përmes risive me kalimin e kohës, transformoi në mënyrë drastike peizazhin e saj dhe sot strehon disa pika piktoreske për piknik për çiftet për të bërë një dalje të këndshme. Ka disa parqe në Dubai duke përfshirë Dubai Miracle Garden, Dubai Garden Glow, Zabeel Park, Safa Park, Dubai Butterfly Garden, etj., dhe shumë plazhe duke përfshirë Jumeirah Beach, Kite Beach, Marina Beach, Madinat Jumeirah, Jumeirah Beach Park, Al Mamzar Plazhi, Plazhi i Bardhë, Plazhi Sharjah, Plazhi Kite dhe Surf, etj., të cilat mund të shërbejnë si vendi i përsosur për piknik për ju dhe partnerin tuaj, pasi është një nga aktivitetet më të preferuara për të bërë në Dubai për çifte.

3. Kalërim

Rajoni arab është i njohur për kuajt arabë të cilët janë eksportuar në botë që nga kohra të lashta. Pra, pse të mos kalëroni kafshët madhështore në tokën e tyre së bashku me partnerin tuaj. Një shëtitje me kalë në shkretëtirë me rërën që gufon pas jush duke prerë erën mund ta rrisë vërtet adrenalinën tuaj. Por megjithatë do të ishte një përvojë magjike pasi është lehtësisht një nga gjërat më magjepsëse për të bërë në Dubai për çifte.

4. Shëtitje me varkë

Dubai ka vendosur standarde në të gjithë industritë për mikpritjen dhe turizmin. Prandaj strehon disa nga qendrat më madhështore, më spektakolare dhe më luksoze në botë. Disa prej tyre përfshijnë Dubai Mall, Sahara Centre, Mall of the Emirates, City Center Deira, Mercato Shopping Mall, BurJuman, Ibn Battuta Mall, Oasis Mall, Wafi Mall etj. të cilat mund t’i ofrojnë pothuajse gjithçka nën diell turistit që vjen në Dubai dhe një vend i përsosur për ju që të rrini me partnerin tuaj.

5. Shopping

Dubai ka vendosur standarde në të gjithë industritë për mikpritjen dhe turizmin. Prandaj strehon disa nga qendrat më madhështore, më spektakolare dhe më luksoze në botë. Disa prej tyre përfshijnë Dubai Mall, Sahara Centre, Mall of the Emirates, City Center Deira, Mercato Shopping Mall, BurJuman, Ibn Battuta Mall, Oasis Mall, Wafi Mall etj. të cilat mund t’i ofrojnë pothuajse gjithçka nën diell turistit që vjen në Dubai dhe një vend i përsosur për ju që të rrini me partnerin tuaj.

6. Safari në shkretëtirë

Dubai ndodhet në shkretëtirat përrallore të Arabisë dhe asnjë udhëtim në Dubai nuk mund të jetë i plotë pa një udhëtim në shkretëtirë dhe një safari në detin e rërës në udhëtimin që keni zgjedhur. Ka mundësi të shumta për safari në shkretëtirë në Dubai duke ofruar turistëve një përvojë të jashtëzakonshme. Opsioni varion nga klasa ekonomike deri te safari luksoz. Ju mund të zgjidhni edhe deve për safarin tuaj. Megjithatë, një safari me xhip do të premtonte një aventurë shumë më të mbushur me adrenalinë dhe do të ishte lehtësisht një nga gjërat më të mbushura me aksion për të bërë në Dubai për çifte.

7. Pamja nga Burj Khalifa

Burj Khalifa është ndërtesa më e lartë në botë, e cila është një dëshmi se nga kanë ardhur njerëzit duke jetuar në shtëpi prej balte. Burj Khalifa, i njohur si Burj Dubai para inaugurimit të tij në 2010, ka një lartësi totale prej 829.8 metrash. Jashtë ka një sistem shatërvanësh të ndriçuar nga 6600 drita dhe 50 projektorë me ngjyra. Ajo qëndron në 270 metra dhe gjuan ujin 150 m në ajër, i shoqëruar me muzikë arabe dhe të tjera që mund të provojë të jetë një vend magjik për ju dhe partnerin tuaj dhe mund të jetë lehtësisht një nga gjërat më romantike për të bërë në Dubai për çifte.