Print this page

COSTABRAVA

Jan 13 2020 By 
(0 votes)

Kombinimet  3  Nete

# 4 Qershor - 7 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 169 €
Hotel Montanamar 3* – 175 €
Hotel Santa Rosa 4* – 175 €

# 11 Qershor - 14 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 175 €
Hotel Garbi Park 3* – 185 €
Hotel Santa Rosa 4* – 189 €

 

Kombinimet  4 Nete

# 31 Maj- 4 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 159 €
Hotel MoreMar 3* – 175 €
Hotel La Palmera&SPA 3* – 179 €
Hotel Copacabana* – 185€

# 7 Qershor-11 Qershor

Hotel Guitart Rosa 3* – 195 €
Hotel Garbi Park 4* – 210€
Hotel Santa Rosa 4* – 210€

# 14 Qershor-18 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 179 €
Hotel Montanamar 3* – 195 €
Hotel Santa Rosa 4* – 199 €

Kombinimet  7 Nete

# 28 Maj- 4 Qershor
Hotel MoreMar 3* – 235 €
Gran Garbi Hotel 4* – 239 €
Hotel La Palmera& SPA 3* – 239 €

# 31 Maj- 7 Qershor

Hotel Guitart Rosa 3* – 225 €
Hotel Garbi Park 3* – 259 €
Hotel MoreMar 3* – 259 €

# 4 Qershor- 11 Qershor

Hotel Guitart Rosa 3* – 259€
Hotel La Palmera & Spa 3* – 290 €
Gran Hotel Don Juan Resort 4* – 295 €
Hotel Garbi Park 3* – 295 €

 

# 7 Qershor- 14 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 249€
Hotel MoreMar 3* – 289 €
Hotel Santa Rosa 4* – 289 €

#11 Qershor- 18 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 249 €
Hotel Don Juan Palace 4* – 295 €
Hotel MoreMar 3* – 295€

 

Nisja: 19:25 – 21:55
Kthimi: 16:30 – 19:00

 

Përfshihet në cmim:
– fluturimi direkt vajtje-arrdhje nga Podgorica
– akomodimi ne hotel te gjitha netet e qendrimit
– mëngjeset dhe darkat

 KUJDES! Ofertat jane momentale.

Cmimet jane per person

Read 91 times Last modified on Monday, 13 January 2020 12:29