COSTABRAVA

COSTABRAVA

Jan 13 2020 By 
(0 votes)

Kombinimet  3  Nete

# 4 Qershor - 7 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 169 €
Hotel Montanamar 3* – 175 €
Hotel Santa Rosa 4* – 175 €

# 11 Qershor - 14 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 175 €
Hotel Garbi Park 3* – 185 €
Hotel Santa Rosa 4* – 189 €

 

Kombinimet  4 Nete

# 31 Maj- 4 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 159 €
Hotel MoreMar 3* – 175 €
Hotel La Palmera&SPA 3* – 179 €
Hotel Copacabana* – 185€

# 7 Qershor-11 Qershor

Hotel Guitart Rosa 3* – 195 €
Hotel Garbi Park 4* – 210€
Hotel Santa Rosa 4* – 210€

# 14 Qershor-18 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 179 €
Hotel Montanamar 3* – 195 €
Hotel Santa Rosa 4* – 199 €

Kombinimet  7 Nete

# 28 Maj- 4 Qershor
Hotel MoreMar 3* – 235 €
Gran Garbi Hotel 4* – 239 €
Hotel La Palmera& SPA 3* – 239 €

# 31 Maj- 7 Qershor

Hotel Guitart Rosa 3* – 225 €
Hotel Garbi Park 3* – 259 €
Hotel MoreMar 3* – 259 €

# 4 Qershor- 11 Qershor

Hotel Guitart Rosa 3* – 259€
Hotel La Palmera & Spa 3* – 290 €
Gran Hotel Don Juan Resort 4* – 295 €
Hotel Garbi Park 3* – 295 €

 

# 7 Qershor- 14 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 249€
Hotel MoreMar 3* – 289 €
Hotel Santa Rosa 4* – 289 €

#11 Qershor- 18 Qershor
Hotel Guitart Rosa 3* – 249 €
Hotel Don Juan Palace 4* – 295 €
Hotel MoreMar 3* – 295€

 

Nisja: 19:25 – 21:55
Kthimi: 16:30 – 19:00

 

Përfshihet në cmim:
– fluturimi direkt vajtje-arrdhje nga Podgorica
– akomodimi ne hotel te gjitha netet e qendrimit
– mëngjeset dhe darkat

 KUJDES! Ofertat jane momentale.

Cmimet jane per person

Read 131 times Last modified on Monday, 13 January 2020 12:29

Çfarë thonë klientët tanë

Luna Travel në Facebook

Join Newsletter

By subscribing to our mailing list you will always be update with the latest news from.

Don't worry, we hate spam!

Na kontaktoni

  • Rruga Hoxha Tahsim,
    50 m siper Sheshit Avni Rrustemi
  • +355 693300300
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Etiketimet