Udhetime Individuale duke filluar nga 75€

Udhetime Individuale duke filluar nga 75€

Dec 27 2018 By 
(2 votes)

Zgjidhni destinacionin tuaj me #LUNA_TRAVEL dhe udhetoni me Super Oferta  #PARIS #VIENA #AMSTERDAM #ROMA etj
(Bilete nga Tirana + Hotel + Mengjese)

VIENA

119€, 3 Dite➢ 14 Janar
119€, 3 Dite➢ 4 Shkurt
125€, 3 Dite➢ 6 Shkurt
165€, 3 Dite➢ 13 Shkurt
119€, 3 Dite➢ 27 Shkurt
149€, 4 Dite➢ 1 Shkurt
-----------------------------------------------
STAMBOLL

159€, 3 Dite➢ 23 Nentor
169€, 4 Dite➢ 5 Dhjetor
145€, 4 Dite➢ 15 Dhjetor
165€, 3 Dite➢ 3 Janar
119€, 4 Dite➢ 17 Janar
105€, 3 Dite➢ 20 Janar
105€, 3 Dite➢ 7 Shkurt
-----------------------------------------------

BUDAPEST

75€, 3 Dite➢ 4 Shkurt
125€, 4 Dite➢ 8 shkurt
125€, 5 Dite➢ 4 shkurt
125€, 5 Dite➢ 11 Shkurt
155€, 6 Dite➢ 12 Dhjetor
130€, 5 Dite➢ 21 Janar
-----------------------------------------------

ROMA

179€, 4 Dite➢ 15 Nentor
179€, 4 Dite➢ 26 Nentor
179€, 4 Dite➢ 6 Dhjetor
179€, 4 Dite➢ 12 Shkurt
-----------------------------------------------

AMSTERDAM

205€, 5 Dite➢ 13 Janar
199€, 5 Dite➢ 20 Janar
215€, 4 Dite➢ 24 Janar
195€, 4 Dite➢ 31 Janar
210€, 5 Dite➢ 3 Shkurt
-----------------------------------------------

PARIS

235€, 4 Dite➢ 30 Janar
245€, 4 Dite➢ 20 Shkurt
235€, 4 Dite➢ 27 Shkurt
225€, 4 Dite➢ 26 Mars
-----------------------------------------------

Perfshihet:
1- Bileta e avionit vajtje-ardhje nga Tirana
2- Akomodimi ne hotel 3* ne qender te qyteteve
3- Mengjeset per ditet e qendrimit

Oferta momentale, udhetime pa guide

Read 2941 times Last modified on Tuesday, 22 October 2019 19:20

Çfarë thonë klientët tanë

Luna Travel në Facebook

Join Newsletter

By subscribing to our mailing list you will always be update with the latest news from.

Don't worry, we hate spam!

Na kontaktoni

  • Rruga Hoxha Tahsim,
    50 m siper Sheshit Avni Rrustemi
  • +355 693300300
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Etiketimet